Vedete din Romania

# andrei grigoriu #eliminare concurent puscarias #pro tv #tensiuni Romanii au talent

Concurentul-puscarias de la "Romanii au talent", eliminat. Cum se scuza Pro TV

Povestea lui a starnit mai intai valuri de emotie, apoi o multime de critici. Faptul ca puscariasul de la "Romanii au talent" a mintit spunand ca a fost inchis pentru tainuirea unei crime si nu pentru ca a fost complice la ea i-a indignat si pe sefii Pro TV, care au decis sa il scoata din show.

Andrei Grigoriu nu va mai aparea in fata juratilor si, implicit, nici in celelalte gale ale emisiunii "Romanii au talent", scrie wowbiz.ro. Jurnalistii sustin ca, dupa ce a trecut de preselectii, iar aparitia lui a declansat o multime de reactii negative, reprezentantii postului din Pache Protopopescu au decis ca Grigoriu sa nu treaca de reevaluarea ulterioara si, astfel, "cariera" lui de vedeta a show-ului sa se incheie.

Iata comunicatul integral al celor de la Pro TV:

"Instanta l-a condamnat de facto pentru implicarea activa in aceasta crima sub acuzatia de complicitate. Regretam faptul ca emisiunea noastra a fost folosita in mod abuziv de concurent in acest context. Conform regulilor show-ului, juriul si gazdele emisiunii intalnesc concurentul pentru prima data in momentul in care acesta urca pe scena. Prestatia a fost evaluata luand in considerare discursul inselator prezentat de catre acesta in momentul sau.
Ne cerem scuze pentru aceasta situatie si am decis sa il eliminam imediat din emisiune".

Povestea lui Andrei Grigoriu i-a impresionat pana la lacrimi pe cei patru juraii de la "Romanii au talent". Detinutul a trecut in etapa urmatoare cu un numar in care si-a spus povestea vietii. "11 ani de puscarie pentru ca a tainuit o crima", ani in care a fost sustinut de sora lui. Asa suna, pe scurt, istorisirea emotionanta. Dezvaluirile ulterioare au aratat ca, potrivit rechizitoriului, Grigoriu a fost partas la uciderea unei fete de 16 ani si nicidecum nu e vorba doar de acoperirea unui criminal.

Sursa foto: dcnews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare