Vedete din Romania

#dani otil #razvan simion #tv

Conjunctivita il tine pe Dani Otil inchis in casa

Izolat in casa din cauza conjunctivitei, Dani Otil a prezentat ieri emisiunea "Neata cu Razvan si Dani", din garsoniera , imbracat intr-un halat.

Conjunctivita grava de care sufera Dani il obliga sa stea in casa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa lipseasca de la emisiunea pe care o prezinta alaturi de Razvan Simion si Daniela Crudu .

Pentru ca a permis accesul camerelor de filmat in garsoniera, Dani nu s-a sfiit nici sa-si arate lucrurile in direct. El si-a prezentat cu mandrie colectia de adidasi.

"As vrea sa intru in competitie cu Bianca Dragusanu. Am vazut cate perechi de sandale are. Eu nu am la fel de multe sandale, desigur, dar ma lupt cu ea in ghete de fotbal. Am 24 de perechi. Am ghete de sala, de iarba, de uscat, de sintetic, de parchet, de toate", a explicat Dani.

Iubitul Mihaelei Radulescu crede ca a luat conjunctivita de pe un prosop sau o fata de perna. Dani a fost socat de pretul tratamentului pentru boala infectioasa.

"Am ramas uimit sa aflu ca exista atatea remedii mai mult sau mai putin babesti (ca doar la fiecare apartament de bloc sta minimum un farmacist), ca toti oamenii din jurul meu au avut cel putin de doua ori asa ceva, dar, mai ales, ca tratamentul plus consultul fac 2.600. Vorba unui prieten: Macar ai facut la ambii ochi de banii astia?", a scris Dani pe blogul personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului