Vedete din Romania

#droguri #copii #drew barrymore #hollywood #lindsay lohan #macaulay culkin

Copiii-minune ai Hollywoodului: de la succes, in situatii dramatice

Sa cunosti faima inca din copilarie nu este intotdeauna un avantaj. Daca nu ai langa tine pe cineva care sa iti indrume pasii in aceasta calatorie anevoioasa a celebritatii, lucrurile pot ajunge sa ia o intorsatura dramatica. Multi dintre copiii-minune ai Hollywoodului au ajuns in cativa ani in situatii de neimaginat si clienti fideli ai clinicilor de dezintoxicare, deoarece acest stil de viata le-a oferit un acces mult mai usor la tentatiile obscure.

Iata cateva dintre celebritatile care si-au inceput cariera in showbiz inca de mici, insa succesul le-a adus doar necazuri:

1 Macaulay Culkin

Macaulay Culkin, cunoscut ca baietelul blond simpatic, a devenit unul dintre cei mai apreciati copii ai Hollywoodului in anii ’90, dupa ce a jucat in comedia "Home Alone", care a avut un real succes in intreaga lume. La 14 ani, s-a retras din actorie, iar la scurt timp in presa au aparut zvonuri ca ar fi dependent de droguri. Aceste informatii au fost confirmate rapid, dupa ce a fost arestat pentru posesie de marijuana. Anul trecut, aparuse in presa si zvonul ca acesta ar mai avea doar sase luni de trait, deoarece dependenta sa de droguri, mai ales de heroina, i-a afectat grav sanatatea.

2 Lindsay Lohan

O alta vedeta care a cunoscut succesul inca de mica este actrita Lindsay Lohan, care si-a inceput cariera inca de la varsta de 3 ani ca model. Ea a devenit celebra dupa ce a aparut in comedia "The Parent Trap". Dupa acest debut, Lindsay a mai fost implicata si in alte proiecte cinematografice memorabile, insa odata cu acestea au inceput si iesirile necontrolate ale vedetei. A fost arestata de mai multe ori pentru conducere in stare de ebrietate si chiar pentru talharie.

3 Drew Barrymore

O viata la fel de tumultuoasa a avut si actrita Drew Barrymore, care a devenit faimoasa la 7 ani, dupa rolul pe care l-a avut in pelicula "E.T. the Extra-Terrestrial".

Dupa aceasta perioada de glorie insa, viata vedetei s-a schimbat complet, iar la 14 ani a fost internata intr-o clinica de reabilitare. Spre deosebire de alte staruri, Drew a reusit insa sa isi regaseasca echilibrul, iar acum se bucura din nou de celebritate si apreciere din partea publicului.


Sursa foto: adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare