Vedete din Romania

#Bianca Neagu #vedete intern #Ana Maria Georgescu #transformari vedete #nicole cherry #vedete sexy #showbiz

Copiii nevinovati de ieri, divele sexy de azi. Transformari incredibile!

Iti amintesti de ele pe cand erau de-o schioapa, dar astazi au devenit femei in adevaratul sens al cuvantului. Cateva dintre cele care in urma cu cativa ani se remarcau pe scena sau in telenovele sunt azi dive sexy.


Bianca Neagu, din "Numai iubirea"

Sursa foto: perfecte.ro

O mai stii pe micuta Bianca, din "Numai Iubirea"? Bianca Neagu avea doar 8 ani atunci cand a debutat in telenovela de la Acasa TV, in rolul fiicei lui Dan (Alexandru Papadopol), un arhitect vaduv care isi gaseste sufletul pereche in Ana (Corina Danila), invatatoarea micutei lui.


Sursa foto: perfecte.ro

Au trecut alti 8 ani de atunci, iar Bianca este acum o adevarata domnisoara. Este eleva a Colegiului National de Arte "Dinu Lipatti" si s-a transformat intr-o tanara frumoasa si sexy. O demonstreaza fotografiile pe care Bianca le posteaza pe contul sau de socializare.

CITESTE SI:

Decizie socanta! Emisiunea "Danseaza printre stele" se desfiinteaza!
5 mame celebre pe care le poti vedea alaptandu-si copiii la colt de strada
Arogante de vedeta. Iata pe ce arunca sute de mii de euro

 


Ana Maria, fata care canta "Ochii tai"


Sursa foto: protv.ro

Un mare hit si o voce foarte frumoasa. Cu asta a ramas Ana Maria Georgescu in mintea si in inima multor romani. Pe cand avea doar 13 ani devenea vedeta cu piesa "Ochii tai", apoi nu s-a mai stiut nimic de ea pana cand nu a iesit sifonata din relatia pe care a avut-o cu Florin Chilian.



Au trecut anii, iar Ana Maria s-a transformat in femeie. O femeie frumoasa, foarte apreciata. Ana Maria lucreaza de ani buni la Digi24 Oradea, unde a ajuns de curand prezentator de stiri.

Nicole Cherry



Doar doi ani s-au scurs de cand micuta cu parul suvite dadea gata pe toata lumea cu melodia "Memories". Nicole Cherry, pe numele ei adevarat Nicoleta Janina Ghinea, avea 14 ani si nimeni nu credea ca este romanca, ba chiar fanii isi imaginau ca e vreo artista de peste Ocean. A bifat rapid titlul de cantareata cu cea mai difuzata piesa la radio si a devenit un model pentru generatia de gimnaziu si de liceu.

Sursa foto: wowbiz.ro

Adolescenta rebela s-a maturizat rapid, iar acum putini ar mai recunoaste-o. De la tinutele "de strada" pe care i le-au copiat mii de pusti, Nicole Cherry a trecut la haine incredibil de sexy, care i-au lasat fanii cu gura cascata. Machiata, coafata si purtand un top minuscul pe care l-a acoperit cu o haina din blana, Nicole a aratat ca nu mai e un copil, ci o tanara foarte senzuala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare