Vedete din Romania

#victime colectiv #corina caragea #colectiv #Teodora Maftei

Corina Caragea: “Pana la cat stie moartea sa numere? Sper ca pana la 48. Stop!”

Corina Caragea, prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV, a postat un mesaj tulburator despre Teodora Maftei, cea care i-a fost colega de trust si care a incetat din viata luni, in Israel.


In mesajul sau, Corina Caragea isi exprima atat durerea, cat si revolta.

“Nu exista un om mai puternic si  mai pasionat. A privit moartea in ochi de atatea ori pana acum si de aceea, as fi pariat pe ea si in aceasta lupta. Cunoscand-o, nu mi-a trecut nicio clipa prin cap ca nu isi va face Knock Out adversarul si de aceasta data, cum a facut-o pana acum de 7 ori.

46. Numarul 46. Pentru unii. Pentru noi ceilalti, o prietena, o colega, o fiica, o sora. Un fotograf, un calator, un rocker, un visator, un copil, un erou al propriei povesti, toate intr-unul – exact asa cum ea se descria pe contul de Instagram, unde ne arata lumea prin lentila aparatului, dar mai ales cea a sufletului sau. Acum pozeaza o lume mai buna si ne zambeste de sus. Portile i s-au deschis. De aceasta data, portile Raiului. Dumnezeu sa o odihneasca si sa ne ierte pe noi. Caci am fost cu totii partasi la aceasta tragedie colectiva. Fara voie, cu pasi mici si inconstienti, cu tacere, cu indiferenta si superficialitate. Revolutia incepe cu propria evolutie – scria pe o pancarta unul dintre tinerii din Piata Universitatii. Asa e. Dinauntrul nostru trebuie sa porneasca schimbarea.

E nedrept tot ceea ce se intampla. Durerea se impleteste cu revolta. Lectia pe care ne-a predat-o Dumnezeu acum este una dura, cea mai dura. Un cosmar care nu se mai sfarseste odata! Pana la cat stie moartea sa numere? Sper ca pana la 48. Stop!", a scris Corina Caragea pe blogul sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului