Vedete din Romania

#dani otil #corina danila #mihaela radulescu #tv

Corina Danila ii ia locul Mihaelei Radulescu

Corina Danila ar fi alegerea perfecta pentru un show de divertisment duminical in locul emisiunii " Duminica in familie ", cred sefii de la Antena 1. Bruneta a filmat deja un pilot si ar putea incepe in curand noul show.

Dupa un an de pauza, Corina Danila ar putea reveni in televiziune cu o emisiune in fostul interval orar ocupat de Mihaela Radulescu inainte de plecarea in Monaco.

"S-au organizat multe castinguri toata vara pentru a pune bazele unui nou proiect, insa abia acum s-a decis. Corina a fost castigatoare, ba, chiar a si filmat o emisiune-pilot", au explicat surse din televiziune pentru Click!

Fosta vedeta Euforia TV , neaga insa faptul ca i-ar "lua locul" Mihaelei Radulescu. "Am renuntat la televiziune pentru ca nu ma mai regasesc in acest peisaj de emisiuni si vedete. Referitor la un viitor show, pot sa va spun doar ca nu ii voi lua locul Mihaelei Radulescu", a declarat Corina.

Mihaela si Dani, dragoste la telefon

Distanta dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil a scazut simtitor odata cu intoarcerea divei in Romania. Cei doi iubiti nu au reusit insa sa se intalneasca pana acum, dar au incins telefoanele mobile. Surse apropiate citate de Libertatea, au explicat ca relatia dintre cei doi continua. Cat timp nu s-au putut vedea fata in fata, Mihaela si Dani s-au rezumat la declaratiile de dragoste prin telefon.

Dupa un weekend petrecut la Iasi, Dani s-a intors la Bucuresti. Tot duminica seara, Mihaela a parasit vila de la Izvorani unde l-a lasat pe Ayan in grija tatalui sau Elan Schwartzenberg si a revenit in capitala.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare