Vedete din Romania

#corina #sarcina #kilograme #pofte

Corina, o gravida slaba

O prezenta extrem de aplaudata joi seara, la Festivalul de la Callatis, a fost nonconformista Corina. Solista le-a cucerit iremediabil pe femeile prezente in public, atunci cand si-a facut aparitia pe scena, gravida in cinci luni si jumatate, cu o burtica impresionanta.

Ea a dezvaluit pentru Click! meniul care a ajutat-o sa-si pastreze o silueta de invidiat in perioada in care femeile dau buzna in frigider.

“Sunt gravida, am pofte, mananc oricat, orice, oriunde”

Aceasta este explicatia pe care cele mai multe femei insarcinate o ofera ca argument pentru kilogramele in exces acumulate in timpul sarcinii.

"Voi canta pana in luna a opta"

Iata insa ca exista viitoare mamici care darama acest mit, una dintre ele fiind solista Corina Ciorba (28 de ani).

Ea a urcat joi seara pe scena Festivalului Callatis si a dansat in tandem cu bebelusul din pantecele ei.

“Cand eu ma misc, da si el din picioare”, ne-a spus solista, care urmeaza sa nasca un baietel la sfarsitul lui noiembrie. Chiar daca se apropie de ultimul trimestru de sarcina, Corina a ramas o silfida, starnind invidii, dar si laude in jurul ei pentru cele 49 de kg pe care le cantareste.

Eu consider ca este un mit toata aceasta "teorie" conform careia o femeie insarcinata pofteste la mancare mai mult decat una neinsarcinata. E o scuza pentru femeile gurmande. Eu am luat in plus vreo 4 kg pana acum, dar aceasta este greutatea sarcinii, pentru ca eu nu m-am ingrasat deloc, doar mi-a crescut burtica. Sunt deja in 5 luni si jumatate si burtica se vede destul de bine.

Nu am avut deloc greturi si ameteli, doar ca obosesc mult mai repede decat de obicei. Oricum, am de gand sa urc pe scena pana in luna a opta”, ne-a asigurat iubita omului de afaceri Nelu Bud.

Ce mananca in timpul sarcinii

“Eu nu am pofte. Mananc la fel ca inainte, trei mese pe zi, dar numai alimente sanatoase : legume crude sau gratinate, fructe, lactate, foarte mult peste, care este bun pentru creierul copilului , dar si tot felul de salate. Ador ciresele si pepenele rosu, dar asta se intampla dintotdeauna, nu acum ca sunt insarcinata. Mananc chiar 2 kg de pepene rosu pe zi”.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare