Vedete din Romania

Corina: "Voi imbatrani langa iubitul meu!"

Corina (28 de ani), solista care la inceputul carierei muzicale se rusina cu numele de familie, Ciorba , a reusit, cu timpul, sa treaca peste acest complex.

Indragostita de 11 ani de acelasi barbat, omul de afaceri Nelu Bud, ea ne-a declarat ca nu se vede imbatranind alaturi de altcineva. Cantareata propulsata pe piata muzicala in urma cu patru ani de prolificul compozitor Marius Moga, a povestit, pentru Click!, referitor la viata ei personala: “Toata lumea stie ca eu si iubitul meu suntem impreuna de 11 ani. Eu, una, nici nu ma vad imbatranind alaturi de altcineva”, sustine ea cu tarie.

Aceasta declaratie vine sa demonteze zvonul ca ea si Nelu s-ar fi despartit din cauza unei presupuse relatii dintre Corina si Hiena de la Animal X . De fapt, cei doi au colaborat pe plan profesional, solistul fiind si autorul piesei ei de succes “Overdrive”, care a reusit, anul trecut, sa sparga topurile romanesti. De departe, Corina este cea mai excentrica vedeta autohtona, tinutele ei avangardiste fiind achizitionate din magazinele din Franta.

Continuarea in Click


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare