Vedete din Romania

# cornel patrichi bolnav #Cornel Patrichi

Cornel Patrichi, grav bolnav. Doi preoti au mers la ei acasa!

Cornel Patrichi este grav bolnav. Coregraful se lupta de mai multi ani cu o boala necrutoare: cancer la plamani. 

A fost operat in anul 2014 si parea ca a invins boala, insa recent a fost doborat de o anemie severa, iar acum apropiatii mai spera doar intr-o minune. Astfel ca de 1 aprilie, in loc sa-si serbeze aniversarea, artistul s-a rugat pentru sanatatea sa.

”Cornel nu se simte bine. Lucrurile s-au precipitat puţin... Are o anemie drastică, de o lună de zile merge la spital şi face transfuzie de sânge, iar azi (vineri, 1 aprilie – n.r.), în loc să bem şampanie, e un moment în care spunem rugăciuni. Am chemat preotul. Sper să se întâmple o minune cu el. El se luptă, dar, probabil, organismul a început să cedeze”, a mărturisit cu ochii în lacrimi, Cornelia Patrichi.

Fostul jurat la emisiunea PROTV ”Dansez pentru tine” si-a descoperit cancerul dintr-o intamplare. 

“Dacă nu aveam norocul să se descopere la timp era grav! Practic, am fentat moartea! În urmă cu patru ani, m-am dus să fac un computer tomograf, iar doamna de acolo mi-a recomandat, şi chiar a insistat, să-mi scaneze tot corpul, nu doar partea de jos, pentru care mă dusesem eu. Tot atât ar fi costat, 150 de lei. Nu era vorba de bani, dar noroc că am ascultat-o şi aşa mi-am descoperit problema de la plămâni. Am fumat 50 de ani, de acolo mi se trage. M-am lăsat de fumat acum 8 ani. Dacă locuiam în străinătate, acolo aş fi mers periodic la controale de rutină, pentru că e normal. Noi aici, în România, nu am fost învăţaţi să gândim aşa, să mergem preventiv să ne căutăm”, spunea Cornel Patrichi, în urmă cu un an.

Acum insa, starea lui Cornel Patrichi s-a agravat, iar in urma cu cateva zile el a acceptat ca doi preoti, adusi de Gigi Becali, sa vina acasa la el si sa il impartaseasca. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare