Vedete din Romania

#Cornel Patrichi #participanti #dansez pentru tine #declaratii

Cornel Patrichi, primele declaratii despre participantii show-ului "Dansez pentru tine"

Cornel Patrichi nu mai face parte din juriul show-ului "Dansez pentru tine", insa acest lucru nu l-a impiedicat sa urmareasca evolutia concurentilor din fotoliul sau de acasa. Coregraful este la fel de exigent si nu s-a dat in laturi sa faca observatii pertinente.

Patrichi a apreciat dansul bebelusei Oana Ionita si a lasat sa se intelega ca Mihai Petre a fost rau intentionat cand i-a dat nota 5,5.

"Oana a fost pe locul intai cu valsul si in general. A fost eleganta, a avut clasa, are brate superbe, iar prizele si-au avut locul lor firesc in coregrafie. Oana e o profesionista. Pe langa ea, Mihai Petre, care a notat-o cu 5,5, este un amator", a declarat Cornel Patrichi.

Fostul jurat si-a exprimat admiratia si pentru Serban Copot, iar despre Bianca Dragusanu a declarat ca este excentrica, fapt care se observa cu usurinta in coregrafie. Nici Nicoleta Luciu nu l-a impresionat prea mult, pentru ca a lasat emotiile sa iasa la iveala.

Pavel Stratan nu a fost nici el pe placul coregrafului, in vreme ce despre Monica Davidescu a afirmat ca prestatia i-a fost influentata negativ de coregrafie.

"Monica a avut ghinion cu coregrafia, nu a ajutat-o sa-si arate valoarea, mai ales ca ea a studiat dansul. I-as fi dat 8.00", a mai adaugat fostul jurat.

Sursa foto: ziarelive.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare