Vedete din Romania

#cosmin cernat #madalina morosanu #relatie

Cosmin Cernat continua relatia cu amanta

Cosmin Cernat nu isi mai ascunde relatia extraconjugala cu Madalina Morosanu . Cei doi s-au mutat deja impreuna si au fost surprinsi luand masa intr-un restaurant din capitala.

Vedeta Kanal D si iubita lui au luat masa luni seara dupa ora 23:00, intr-o atmosfera destinsa si apropiata. Inainte sa ajunga la restaurant, Cosmin si Madalina s-au tinut de mana, fara sa le pese de faptul ca sunt fotografiati.

Cernat nu a negat aventura, dar a spus raspicat ca nu mai vrea sa se intoarca la Monica Iagar , sotia care l-a dat afara din casa atunci cand i-a fost confirmata infidelitatea.

"Nu am nici un fel de datorie fata de Monica Iagar. Nu declar mai multe din respect fata de copiii mei, nu vreau ca ei sa sufere. Daca datorez cuiva o explicatie, acelea sunt fetele mele", a declarat Cosmin Cernat pentru Click!

Monica spera insa ca sotul ei se va intoarce acasa, la fetitele lui Ayana (7 ani) si Maya (11 luni).

"As fi vrut ca banuielile mele ca sunt impreuna sa nu se confirme. Nu pe Cosmin il condamn, nu el este de vina, barbatul este dator sa incerce. Unde este insa moralitatea ei ca mama, ca i-a dat lui Cosmin cheia garsonierei, cand ea are un baietel, din prima casnicie, pe care l-a lasat la parintii ei? Eu toata ziua ma ocup de fetite , sunt cand la scoala cu cea mare, cand la doctor cu ele. Speram sa fie o toana de-a lor, iar la un moment dat Cosmin sa se intoarca acasa, la fetite", a declarat Monica pentru Click!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare