Vedete din Romania

#cosmina pasarin #televiziune #contract #kanal d

Cosmina Pasarin curtata si de Kanal D si de TVR

Cosmina Pasarin este curtata de doua posturi de televiziune. Atat Kanal D cat si TVR si-o disputa pe vedeta pentru postul de moderatoare tv.

Amuzata putin de situatia creata, frumoasa bruneta ar vrea sa impace ambele "tabere", fiind tentata atat de ce ii ofera postul turcesc cat si de ce ii propune Televiziunea Romana: „M-as duce si la TVR, si la Kanal D”.

Momentan, reprezentantii TVR refuza sa dea un raspuns oficial. Cu toate acestea, niste zvonuri din interiorul postului au dat de inteles ca preluarea emisiunii „Intalnire DP2” de catre Cosmina este sigura. „Nu am primit inca raspunsul. E o ipoteza, nu e nimic sigur”, a subliniat insa Cosmina Pasarin pentru „ring”.

In tot acest timp, postul turcesc Kanal D se da pe langa bruneta pentru a o convinge sa incheie un contract. Vedeta asteapta insa OK-ul din partea Televiziunii Romane, pentru a putea analiza ambele propuneri si a lua decizia buna pentru ea.

„Imi doresc sa prezint o emisiune. Astept raspunsul, apoi voi analiza si voi hotari ce e mai bine pentru mine. Ambele formate mi se potrivesc. Daca ar fi dupa mine, m-as duce si la TVR, si la Kanal D”, a declarat Cosmina Pasarin pentru „ring”.

„Am rabdare, nu sunt stresata. Am fost cuminte, m-am prezentat la probe, am fost pregatita. Acum tot ce-mi ramane e sa astept.”, a mai precizat vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului