Vedete din Romania

#rol #steven seagal #cinema #cosmina pasarin

Cosmina Pasarin este tinta vie a lui Steven Seagal

Cosmina Pasarin va juca in urmatorul film al lui Steven Seagal . Desi a avut mai bine de 100 de contracandidate, romanca a castigat castingul, fiind foarte apreciata de celebrul actor.

Rolul negativ pe care il va juca Cosmina in filmul Born To Raise Hell, alaturi de Steven Seagal, este probabil cea mai importanta experienta actoriceasca traita de aceasta. De mai bine de 2 saptamani aceasta a trecut prin emotiile scenei, a luat toate cele patru probe impunse si martea aceasta a filmat primele scene in aer liber, in Parcul Carol .

In Born to Raise Hell, Pasarin joaca rolul unei infractoare pe nume Nina care este vanata de baiatul bun, nimeni altul decat Steven Seagal.

Alaturi de actorii americani, din distributie mai fac parte Claudiu Bleont , Dan Badarau si George Remes. Born to Raise Hell se va produce integral in Romania, la CastelFilm. De scenariu se ocupa chiar Steven Seagal.

Da toti banii pe haine

In viata personala, Cosmina Pasarin s-a declarat un fan infocat al chilipirurilor. Vedeta, care adopta un stil casual si simplu, este foarte atenta la accesorii, preferand stilul rock compus din tinte, capse si fermoare.

Pasarin nu s-a sfiit sa declara ca isi cumpara haine pe bani putini, preferand sa dea doar 30 lei pe o pereche de pantofi si sa-si achizitioneze dresuri de 10 lei de la o taraba din Kogalniceanu.

"Sufar de mania cumparaturilor. Imi iau haine peste haine, nici nu le mai gasesc in dulap, dar am si foarte multe lucruri ieftine. Dresurile mi le cumpar de la o taraba de pe Kogalniceanu, am o multime de tricouri de 30, 40 de lei. Am si pantofi mai scumpi, dar in general consider ca nu merita sa dau sume enorme pe haine", a povestit Cosmina, pentru Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare