Vedete din Romania

#natura #tv #cosmina pasarin

Cosmina Pasarin, prea comoda pentru Panama

Show-ul de televiziune “ Rataciti in Panama ” isi alege vedetele care se vor lupta pentru marele premiu de la finalul concursului. Desi pana acum au fost nominalizate mai multe vedete din zona show-biz-ului romanesc, se pare ca lista de sase participanti continua sa sufere modificari. Multiu dintre cei invitati refuza din cauza lipsei unui minim confort .

Printre cei care au refuzat invitatia se afla si Cosmina Pasarin. Desi se parea ca va accepta sa se alature echipei care va lupta cu jungla, Cosmina a refuzat. “Le-am spus sa-mi acorde timp de gandire, iar dupa doua zile i-am anuntat ca refuz oferta. Ce sa fac, sa ma duc acolo sa ma manance tantarii, ca niste canibali, sau sa ma chinuiesc sa fac rost de mancare?! Mi s-au parut regulile prea dure si ma rupeam de la lucru. Niciodata n-am fost genul de persoana care sa stea atat de mult in natura. Am nevoie de minim de confort”, a declarat manechinul pentru “ring”.

Fostul iepuras Playboy a adaugat si faptul ca nu poate renunta la contractele pe care le are aici: e maestru de ceremonii pentru diverse evenimente care au loc in Bucuresti sau pe litoral, iar in toamna va avea loc premiera filmului „Tanti”, din distributia caruia face parte. Din aceleasi motive, ale contractelor pe care le au deja, au refuzat ofertele si Adina (Heaven), Oana Roman si Oana Zavoranu.

Printre cei care sunt aproape de Panama, cel putin ca intentie se afla Delia Matache, fostul sau iubit Matteo si Adina Buzatu . Show-ul "Rataciti in Panama" va debuta peste o luna la Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare