Vedete din Romania

#vacanta #croatia #cosmina pasarin

Cosmina Pasarin - vacanta cu peripetii in Croatia

Cosmina Pasarin a avut parte de o vacanta plina de aventuri in Croatia, tara pe care a vizitat-o alaturi de sapte prieteni.

"Am fost trei saptamani in Croatia. Mi-a placut foarte mult aceasta vacanta pentru ca in primul rand am fost cu o super gasca de prieteni. Ne-am gandit noi ca aceasta vacanta trebuie sa fie maxima din toate punctele de vedere. Ne-am facut noi un plan de atac din Bucuresti care suna cam asa: ajungem in Croatia, pierdem vremea o zi sau doua maxim, am inchiriat un catamaran, pe care am stat opt zile, timp in care am vazut sapte porturi", a declarat Cosmina pentru emisiunea Showbiz report.

"Au fost si niste aventuri, tin minte ca am lovit si barca la un moment dat. Ne-am lovit un pic cam tare cu barca de niste stanci, dupa care ne-am lovit de o alta barca, barca unor italieni, noroc ca au venit niste francezi care ne-au ajutat, care n-au impins sa nu ne ducem si mai rau in acele stanci, ca astfel produceam un mare dezastru", a mai povestit Cosmina Pasarin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare