Vedete din Romania

#copil #cove #fotomodel #tv

Cove si verisoara Alexandrei Dinu vor avea un copil

Gabriel Coveseanu, fostul partener al Andreei Marin la “Surprize, surprize” are o relatie de zece luni cu Maria Movileanu , fiica prezentaroarei TV carmen movileanu si verisoara Alexandrei Dinu. Carmen e insarcinata in luna a cincea.

Maria Movileanu , 24 ani, lucreaza ca fotomodel si actrita. Ea este aleasa lui Cove si cei doi formeaza un cuplu de aproape un an. Ea este cunoscuta pentru campaniile Oriflame si a colaborat pe podium cu Tina R, Wilhelmina Artz si Catalin Botezatu.

Dupa relatii mediatizate cu Oana Zavoranu, Ioana Ginghina si Alina Sorescu, Cove se pare ca si-a gasit iubirea. Cei doi s-au cunoscut la sfarsitul anului trecut cand lucrau amandoi la programul de Revelion pentru TVR.

Prima lor aparitie in public a fost la botezul Violetei, fiica Andreei Marin-Banica. Click! confirma ca Maria este insarcinata in luna a cincea. Pentru a fi alaturi de iubitul ei si a avea o familie, ea a renuntat la planurile de a continua studiile de actorie la Universitatea Lee Strasberg din New York.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului