Vedete din Romania

Crina Abrudan, scene fierbinti alaturi de Keo

Keo nu a mai filmat alaturi de iubita lui, Andreea Balan, preferand-o, drept partenera, in clipul piesei “Ploua cu lacrimi”, pe stirista postului Antena 1 , Crina Abrudan , povesteste Click.

Filmarile, ce au durat peste 20 de ore, s-au desfasurat la performantele studiouri Media Pro din Buftea, dar si in padurea Snagov, iar scenariul e catalogat drept foarte indraznet . Astfel, Crina si Keo au filmat cateva scene fierbinti, in care vedeta Antena 1, imbracata sumar, il tranteste pe cantaret in pat.

 “In afara faptului ca e o femeie carismatica si foarte sexy, un alt motiv al prezentei Crinei in clip a fost provocarea de a o scoate din acel tipar al stiristei serioase, usor sobre”, a spus solistul in ultima editie Click.

Cei doi au avut, conform scenariului, si o scena de dragoste, totul petrecandu-se insa sub privirile exigente ale Andreei, pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control.

 

Foto: Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului