Vedete din Romania

Crina Matei in rol de prostituata

In cel mai recent spectacol pus in scena la Teatrul National de OperetaIon Dacian ”, musicalul “Cabaret”, actrita Crina Matei joaca rolul lui Fraulein Kost, o prostituata nostima si tenace care se dovedeste a fi o pasionata activista a partidului nazist, relateaza Gardianul. “Este un rol mic, dar ofertant. In general, nu-mi plac rolurile liniare si pozitive 100%. Publicul nu pleaca impresionat de la spectacol daca ii deconspiri personajul din start. Fraulein Kost are rolul de a face pe plac barbatilor, in special marinarilor, preferatii ei. Adera la partidul nazist din convingerea ca sustine o cauza nobila si este un membru foarte devotat al acestuia”, a declarat Crina.

A starnit controverse

Piesa lui John Kander si Fred Ebb transpune atmosfera Berlinului din anii ’30 si a starnit numeroase controverse in randul publicului matur din pricina scenelor erotice. Un local de noapte trivial, Kit Kat Klub, unde satira politica pipereaza spectacolul de cabaret. “Scenariul piesei a fost scris special pentru a soca. Lumea trebuie sa inteleaga faptul ca asa a fost scris scenariul, tocmai pentru a ilustra foarte bine atmosfera dintr-un Cabaret al anilor ’30, inainte de declansarea celui de-al Doilea Razboi Mondial”, a mai spus Crina Matei.

Multa munca

Spectacolul este cu atat mai interesant, cu cat, in “Cabaret”, s-au intalnit doua lumi, cea a actorilor si cea a interpretilor de opereta, decorul fiind realizat de Joszef Werner, iar coregrafia purtand semnatura Danei Serafimovici. Astfel, “Cabaret” are in distributie artisti ai teatrului, dar si invitati, intre care Oana Rusu, Catalin Petrescu, Valentino Tiron, Crina Matei si Oana Botez. “Repetam inca din noiembrie si pot spune ca munca noastra a dat rezultate foarte bune. M-a impresionat Catalin Botezatu prin daruirea cu care a lucrat alaturi de noi. Este un om foarte serios si extrem de pasionat de munca lui. A avut o generozitate si o disponibilitate care pe mine m-au marcat”, a dezvaluit Crina Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare