Vedete din Romania

#cristi chivu #adelina elisei #copil #spital

Cristi Chivu si Adelina ajuta copiii bolnavi

Spitalul I. Cantacuzino din Bucuresti a primit de la Cristi Chivu si Adelina Elisei , prin fundatia " Football For Children ", un aparat de 25.000 de euro care ajuta copiii nascuti prematur sa respire.

Aparatul suplineste functiile plamanilor si ajuta la respiratia copiilor slab dezvoltati. Un sfert din copiii nascuti in Spitalul I Cantacuzino sunt slab dezvoltati, iar acest aparat ii poate ajuta sa supravietuiasca.

Cristi si Adelina asteapta primul lor copil, o fetita, in februarie. In aceasta perioada ei merg impreuna la ecograf si Chivu e incantat de imaginile micutei pe care o alinta deja.

"Conditiile de la acest spital sunt foarte bune si daca nu as fi locuit in Italia, as fi nascut aici. Insa medicul meu mi-a recomandat sa nu zbor in ultimele doua luni de sarcina, si nu as putea sta atat timp departe de Cristi ca sa nasc in tara" a declarat Adelina pentru Libertatea.

Aflata in trimestrul doi al sarcinii, Adelina si-a schimbat regimul alimentar. Acum consuma mai multe fructe si lactate, pentru ca micuta asteptata in jurul datei de 20 februarie sa se nasca perfect sanatoasa.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului