Vedete din Romania

#despartire #mutare #concerte #trupa #iris #cristi minculescu

Cristi Minculescu: "Nu ma gandesc sa ma mai intorc vreodata in Romania"

Fostul solist al trupei Iris, Cristi Minculescu, a revenit weekendul trecut in Romania pentru a onora o serie de concerte. De cateva luni, artistul s-a mutat in Germania, unde a infiintat si trupa Lotus. Cu ocazia revenirii sale in tara, Cristi Minculescu a facut cateva dezvaluiri despre noua sa viata si a marturisit ca nu si-ar dori sa se mai intoarca vreodata in Romania.


"Sunt bine, dar nu pentru operatie m-am mutat in Germania. Imi lipseste Romania, dar n-am ce face. Am plecat la 53 de ani de unde ati preferat voi sa ramaneti si nu ma mai gandesc vreodata sa ma intorc. Vin si cant cu mare placere de fiecare data cand sunt chemat, dar n-o sa ma mut inapoi", a declarat Minculescu pentru ziarulring.ro.

Cristi Minculescu a dezvaluit ca nu a mai vorbit cu nici unul dintre membrii trupei Iris, formatie pe care artistul a decis sa o paraseasca in luna septembrie a anului trecut.

"Cu colegii de la Iris n-am mai vorbit pentru ca nu ne-am linistit inca dupa despartire. Dupa ce se vor limpezi apele vom mai comunica. Am renuntat la un context in care ei au preferat sa ramana. Regret ca a trebuit sa iau singur decizia asta. Poate am avut viziuni diferite despre viitorul formatiei. S-au adunat in timp discutii nelamurite si s-a facut un bulgare mare", a mai declarat Cristi Minculescu.

Sursa foto:arq.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului