Vedete din Romania

#cristi minculescu #transplant #ficat #germania #operatie #rinichi #recuperare

Cristi Minculescu nu se va opera la rinichi

La cateva zila dupa transplantul de ficat, Cristi Minculescu raspunde bine la tratamentul post-operatoriu. Solistul Iris va mai ramane la terapie intensiva , dar nu va suferi nici o interventie chirugicala la rinichi.

Minculescu a mers sa-si viziteze sotia imediat dupa ce s-a trezit din anestezie. rodica minculescu se afla si ea la reanimare pentru cateva zile, dar ambii se simt bine si sunt optimisti .

Se pare ca zvonurile despre viitoare operatii la rinichi sunt nefondate, conform sandy-bell.com. Sunt sanse mari ca in urma transplantului, chisturile gasite de medici pe rinichii solistului sa involueze. 

Singurele interventii chirugicale anuntate de medici ar fi cele minore si de corectie. Functia renala a lui Cristi Minculescu se afla in parametri acceptabili. El va fi supravegheat in continuare de medici timp de trei luni.

Transplantul in urma caruia Cristi Minculescu a primit o parte din ficatul sotiei sale, Rodica, este considerat de medici un succes, veste care a bucurat mii de romani care le-au trimis mesaje de incurajare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului