Vedete din Romania

#vedete intern #cristi minculescu iris #showbiz #cristi minculescu #iris

Cristi Minculescu uimeste din nou! Este de nerecunoscut!

Cristi Minculescu s-a schimbat enorm in ultima perioada! Dupa o perioada in care slabise enorm, artistul a trecut in extrema cealalta: a luat proportii serioase!

La ultimul sau concert sustinut in Bucuresti, Iris le-a oferit spectatorilor un show pe cinste, cu muzica live si multa distractie! Fanii nu au putu insa sa nu observe kilogramele in plus pe care le-a luat Cristi Minculescu!

Cantaretul nu pare insa sa-si fi revenit dupa accidentul din vara cand si-a fracturat mana dreapta. Desi au trecut mai bine de sase luni, artistul inca poarta o fasa speciala, de protectie, la incheietura mainii.

Minculescu a evitat sa povesteasca in ce circumstante s-a lovit, in vara trecuta, apropiatii lui spunand ca el ar fi suferit o luxatie sau o fractura in urma unei coliziuni intre masina lui si un alt autoturism, eveniment petrecut in judetul Mures.

Cristi Minculescu a trecut printr-o mare cumpana, in urma cu mai bine de 6 ani, cand a fost supus unui transplant de ficat. A fost o perioada in care slabise foarte mult, aproape ca era de nerecunoscut, iar fanii erau ingrijorati pentru starea lui de sanatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare