Vedete din Romania

#cristi chivu #adelina elisei #natalia #botez #italia #milano

Cristi si Adelina Chivu isi boteaza fetita

adelina si cristi Chivu mai au doar cateva zile de pregatiri pana la botezul fiicei lor, Natalia, de la Milano. Slujba va avea loc intr-o biserica ortodoxa si va fi oficiata de un preot roman .

Evenimentul va avea loc la Biserica "Pogorarea Sfantului Duh", sambata dupa-amiaza, urmat de o petrecere organizata in gradina hotelului de cinci stele Bulgari.

"In trecut am mai avut ocazia sa crestinez si alti copii de vedete. Acum aproape 8 ani l-am botezat pe Mario, fiul lui Adrian Mutu", a declarat preotul Traian Valdman pentru Click!

Programarea botezului a fost facuta cu discretie, iar preotul a aflat mai tarziu ca va avea parte de un botez "de vedeta". "Pentru mine toti copiii sunt egali, si nu sunt emotionat sau impresionat de faptul ca micuta Natalia are parinti celebri", a adaugat parintele.

Petrecerea va avea doar 50 de invitati, familiile si prietenii foarte apropiati ai cuplului. Ea nu va dura foarte mult deoarece tatal trebuie sa se prezinte la cantonament cu echipa sa Inter Milano a doua zi dimineata.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului