Vedete din Romania

Cristi Tabara a vizitat Noul Ierusalem

Deoarece traiesc dupa reguli stabilite de Dumnezeu, dupa cum spun chiar ei, membrii comunitatii Noul Ierusalim , de la Glodeni, langa Pucioasa, au starnit numeroase discutii de-a lungul timpului in lumea ortodoxa, povesteste Cancan.

 Intrigat de situatie, Cristi Tabara a vrut sa afle mai multe despre ei, iar in editia din 30 martie a emisiunii "Te vezi la Stirile Pro Tv", vedeta va prezenta stilul de viata al ineditei comunitati religioase. Membrii gruparii se socotesc crestin- ortodocsi , pe stil vechi si chiar merg in bisericile de parohie.

Insa, stilul lor de viata este unul cu totul special: barbatii au barbi si plete si poarta numai haine de in si canepa, iar femeile imbraca vesminte lungi si au capetele acoperite de broboade. Alimentatia este una exclusiv vegetariana si preparata din ingrediente cat mai naturale.

In plus, membrii Noului Ierusalim sunt adeptii "Casatoriei albe". Cei mai multi dintre acestia traiesc si muncesc in asezamant, insa un numar restrans vietuiesc in manastire . Cristi Tabara a fost surprins sa afle ca majoritatea comunitatii nu are voie sa patrunda acolo si nici macar nu stie ce se petrece in spatele zidurilor considerate sacre.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului