Vedete din Romania

#politist agresat de Cristian Boureanu #inchisoare Cristian Boureanu #cristian boureanu #Cristian Boureanu agresiv

Cristian Boureanu: 3 ani de inchisoare! Cine este politistul pe care l-a agresat

Cristian Boureanu este cercetat pentru ultraj infractiune pedepsita cu inchisearea de la 4 luni la 3 ani, deoarece, conform probelor video, a lovit un om al legii. Totul s-a petrecut in noaptea de joi spre vineri, cand fostul deputat a fost oprit in trafic pentru un control de rutina.

Cristian Boureanu se afla in masina alaturi de iubita lui si soferul celor doi. Politistii au verificat actele soferului, moment in care fostul deputat s-a enervat si a inceput sa ii injure pe politisti. Totul s-a petrecut in Piata Charles de Gaulle.

S-a dat jos din masina si s-a indreptat catre unul din politistii, lovindu-l cu genunchiul in zona inghinala. A vrut sa se intoarca in autoturism, fiind urmarit de unul din politisti, care a incercat sa-l impierdice sa urce in masina. in incercarea de a intra in masina, Boureanu a trantit portiera si l-a lovit la maini pe agentul de politie, care s-a ales cu o intindere de ligamente la mana stanga si la degetul mijlociu de la mana dreapta, potrivit libertatea.ro.

Pe de alta parte, Cristian Boureanu a declarat ca a fost agresat, la randul lui de politisti. "Are un inel din ala din aur. Mi-a dat peste mana. Se vede? A tras de noi. Te las fara pensie", a spus Boureanu.

Acesta a fost dus la Spitalul Floreasca si internat pentru investigatii. Medicii i-au descoperit un traumatism cranio-cerebral si o fractura de sinus maxilar. Cu toate acestea, a fost dus in secret la sectia de politie pentru a depune declaratii.

Cine este politistul agresat de Cristian Boureanu

Politistul agresat de Cristian Boureanu a fost, in urma cu cateva luni, in centrul atentiei pentru un gest deosebit pe care l-a facut, ajutand o femeie sa nasca.

Totul se intampla in luna noiembrie a anului trecut. Atunci, politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au avut parte de o experienta inedita. Au fost, practic, martorii unei nasteri in trafic. O femeie a nascut pe bancheta masinii care o ducea la spital. Bebelusul este o fetita perfect sanatoasa.

Sursa foto: tvhappy.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare