Vedete din Romania

#Iona Boureanu #Cristian Boureanu agresiv #vedete intern #cristian boureanu #showbiz

Cristian Boureanu, acuzatii grave din partea fiicei si a fostei sotii

Scandalul din familia Boureanu ia amploare. Protectia Copilului a inceput o ancheta acasa la omul de afaceri, dupa ce fiica sa l-a acuzat ca a batut-o. Lucrurile par insa mai grave. Mama adolescentei Ioana Boureanu spune ca, din cauza afirmatiilor facute de tatal fetei, aceasta are de suferit la scoala.

“Joi a mers la scoala. Avand in vedere situatia, Ioana este bine. La scoala este incurajata de colegi si de prieteni. Nu intelege prea bine ce se intampla. Acum o deranjeaza foarte tare minciunile pe care le aude de la tatal ei. De-a lungul timpului am facut mai multe sesizari si plangeri la Politie si la Protectia Copilului. in 2009 am facut o plangere la Protectia Copilului si se afla acolo intocmit un raport. De atunci nu s-a intamplat nimic. Intre timp, au fost multe alte incidente pe care am incercat sa le aplanam fara scandaluri. Am sperat sa putem sa ajungem la o stare cat de cat de liniste si sa nu facem mai mult rau copilului. Acum, avand in vedere la ce s-a ajuns, incercam sa rezolvam lucrurile. imi doresc sa ma ocup de copilul asta, sa nu fiu ingradita. Nu vreau custodia ei. Ioana are acum imaginea unui copil drogat, betiv si rebel, ceea ce nu este adevarat. Merge la o scoala noua si acum imaginea asta e deja formata. El a fost agresiv cu toate femeile din viata lui. Eu sunt o femeie din viata lui. Ioana se teme de tatal ei", a declarat, potrivit rtv.net, Irina Boureanu


Pe de alta parte, Ioana Boureanu sustine ca afirmatiile facute de tatal sau sunt minciuni sfruntate. "Am constatat ca unele dintre multele reprosuri pe care mi le face tatal meu in public sunt legate de anturajul meu, droguri, tigari si bautura. Da , este adevarat am pus gura pe tigari, sunt constienta ca sunt nocive, si ca fumatul nu este un obicei normal pentru un copil de 15 ani. Nu sunt o 'betiva' asa cum afirma tatal meu si iubita lui de 19 ani, nu am venit niciodata beata acasa , exceptand seara balului de clasa a 9 a la care s a consumat alcool in limita bunului simt. Nu m am atins in viata mea de droguri si nici nu imi doresc sa incerc", a scris ieri Ioana Boureanu pe un forum.

De la scandalul de luni, tanara nu mai tine legatura cu Cristi Boureanu. ”Nu am mai vorbit cu tatal meu. Acum sunt bine, mai ales ca o am alaturi pe mama. Imi doresc sa stau la ea, nu stiu daca o sa mai vorbesc cu el. Vreau sa-mi vad de scoala, nu am nici un iubit, asa cum s-a spus”, a marturisit fata fostului politician, pentru aceeasi sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare