Vedete din Romania

#cristian boureanu batut # cristian boureanu scandal #cristian boureanu

Cristian Boureanu, desfigurat dupa scandalul cu politia.. Imagini de groaza cu politicianul

Cristian Boureanu a fost desfigurat dupa bataia incasata de la oamenii legii. Acesta a fost batut dupa ce a lovit un politist in zona inghinala, iar altuia i-a prins mana in usa de la masina.

Satui de injurille si loviturile incasate de la fostul politician, politistii i-au dat si ei o lectie lui Boureanu. Acesta s-a ales cu dantura sparat si cu un ochi vanat. Medicul sau dentist a marturisit ca este oripilat de cum arata dintii lui Cristian Boureanu.

"Nu am reusit sa vorbesc cu el. Mi-a dat un mesaj, mi-a zis ca l-au batut foarte rau, ca are dintii sparti. Ca l-au batut vreo 10 politisti. M-a rugat sa trec pe la spital, sa-l ajut. Nu am mai apucat vineri. M-a rugat sa-l vad sambata. Desi nu lucrez, i-am zis ca voi veni la cabinet sa-l ajut. 

Am crezut ca este vorba de cateva fisuri si ca voi termina repede, insa cand am vazut despre ce este vorba, cat de grav, mi-am dat seama ca nu pot sa-l rezolv pe loc. Are dureri, este normal sa aiba dureri. Asta a fost si rugamintea Laurei, sa-l programez cat mai repede pentru ca are dureri groaznice. Dintii au nervi si are mai multi dinti afectati. Unul dinte ei este pur si simplu retezat. 

Poate lua pastile, insa astfel tratam efectul, nu si cauza. Asteptam raspunsul procurorului, sa vedem    Incisivul lipseste de la nivelul gingiei. Fatetele lipsesc. Mi-a fost greu sa-l vad asa, banuiesc ca pentru el a fost si mai greu", a declarat medicul lui Cristian Boureanu pentru WOWbiz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului