Vedete din Romania

Cristian Paturca a fost evacuat

Compozitorul celebrelor imnuri din Piata Universitatii , Cristian  Paturca a fost evacuat, ieri dimineata , din casa in care s-a nascut, o locuinta nationalizata care a fost revendicata in urma cu un an si jumatate, informeaza Ziarul.

“Sunt evacuat de actualul proprietar al casei si nu am unde sa ma duc. Probabil ca, pana primaria va gasi vreo solutie pentru mine, voi locui la sediul Asociatiei 21 Decembrie ”, a spus Cristian Paturca.

Nu a primit somatia 

Florin Radulescu, proprietarul casei, sustine insa ca l-a anuntat pe chirias inca de acum un an si jumatate sa se mute din imobil, deoarece l-a castigat in instanta, relateaza Libertatea.

“Nu am primit niciun fel de somatie. In aceasta dimineata am fost luat pur si simplu din pat de executori care au venit impreuna cu jandarmeria si au inconjurat casa. Nu am unde sa ma duc, deocamdata, sunt pe strada, am fost luat din scurt”, a declarat solistul, uimit ca nu ii este asigurata o alta locuinta.

 

Foto: Libertatea 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului