Vedete din Romania

#Cristian Popescu Piedone barba #Cristian Popescu Piedone look #vedete intern #cristian popescu piedone #showbiz

Cristian Popescu Piedone, de nerecunoscut!

Cristian Popescu Piedone a facut o schimbare majora de look dupa 23 de ani, fostul primar fiind de nerecunoscut! Schimbarea a incins spiritele pe Facebook!

“Recunoasteti personajul? Ca eu, dupa 23 de ani in care am avut mereu barba, tot nu stiu cine e domnul care se uita la mine din oglinda!”, a scris Piedone pe Facebook, in dreptul unor fotografii in care arata proaspat barbierit, fara barba care i-a insotit mereu imaginea din spatiul public.

Comentariile prietneilor au fost dintre cele mai diverse. “Ce pariu ati pierdut, domnule?”, “Sunteti de nerecunoscut. Va respectam, domnule primar, si va multumim. Ramaneti primarul nostru de suflet. E greu, dar incercati sa faceti abstractie de remarcile celor obraznici, lipsiti de educatie si care nu stiu macar sa isi exprime punctul de vedere in mod elegant, ci ca pe maidan”, “La puscarie cand o sa intri trebuie sa fii tuns si barbierit regulamentar, asa ca e bine sa te obisnuiesti din timp cu noul “look”, spagarule oportunist care ai fost si esti! Te-au ajuns blestemele alora de le aruncai cu detergent pe produse cand erai consilier obscur pe la primaria sectorului 6! E o vorba: “Mai bine sa nu fi fost, decat sa nu mai fii!“. Spor in continuare in ceea ce faci si sa iti maninci in liniste spaga stransa!”, “Sa mai slabiti ca sunteti cam grasut. Fara barba nu va mai recunoaste lumea si nu va mai injura pe strada din cauza celor decedati in Colectiv.Noul Look va salveaza de gura lumii. Sunteti si mai tanar fara barba dar mai slabiti” au fost cateva dintre mesaje.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului