Vedete din Romania

Cristina Cioran si Liviu Varciu prezinta impreuna

O noua emisiune de divertisment debuteaza in aceasta seara la Antena 1. "Masculin x Feminin" debuteaza astazi, la Antena 1, de la ora 20.30, ilustrand cu umor eternul razboi dintre sexe, relateaza Compact. Eternele motive de discutii in contradictoriu dintre femei si barbati au reprezentat sursa de inspiratie a emisiunii de la Antena. Cristina Cioran si Liviu Varciu , prezentatorii show-ului, au stabilit inca de la primele repetitii sa apere convingator drepturile echipelor pe care le conduc.

Probe spectaculoase

Un numar de 100 de femei, de o parte, va lupta destoinic impotriva a 100 de barbati la aceasta emisiune, care cu siguranta va starni hohote de ras, dar si ceva "conflicte" in casele telespectatorilor. "Daca ar fi fost vreodata sa prezint o emisiune de televiziune, "Masculin x Feminin" ar fi fost aceea. Iata ca nici nu am visat bine, ca s-a si intamplat minunea", a declarat Liviu. In fiecare editie, trei cupluri de vedete vor incerca sa-si reprezinte cu cinste sexul participand la probe spectaculoase.

Impotriva relatiilor la locul de munca

Desi Liviu Varciu, alias Liviu de la L.A., a fost catalogat, de-a lungul carierei sale, un Casanova al showbizz-ului autohton si deseori a fost subiectul unor idile inchegate pe platourilor de filmare, actorul se declara impotriva relatiilor la locul de munca, povesteste Ziarul. “Nu cred in dragoste la locul de munca. Nu inteleg cum unii oameni pot sa combine doua lucruri atat de diferite si importante. Consider ca este o lipsa de profesionalism sa te lasi prada sentimentelor la locul de munca“, a declarat acesta. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului