Vedete din Romania

Cristina Rus, in casa noua

Cristina Rus este una dintre concurentele noului sezon al competitiei “Dansez pentru tine”, care va debuta in doar cateva saptamani. Pana la inceperea show-ului, cantareata isi dedica tot timpul amenajarii caminului, povesteste Gardianul. Casa este situata in Pipera, achizitionata in toamna anului trecut printr-un euro .

Amenajarea este importanta

“In sfarsit, casa visurilor mele este aproape gata. Am montat deja bucataria, astazi termin si unul din dormitoare, iar in cel mai scurt timp astept sa primesc canapelele si o masa cu scaune pentru sufragerie . Incerc sa termin cu amenajarea cat mai rapid cu putinta, pentru ca in cateva zile vor incepe repetitiile pentru emisiune si nu o sa mai am timp de nimic.”, a declarat cantareata. De cand si-a cumparat casa , vedeta abia asteapta sa se mute, insa intotdeauna intervine cate ceva care ii da peste cap planurile. In primul stadiu trebuia sa se mute inainte de Craciun, apoi imediat dupa Revelion, si in final de Ziua Femeii , data care se pare ca va fi respectata mai mult sau mai putin.

Respecta planul

“De data asta este sigur ca ma voi muta in casa mea cel tarziu saptamana viitoare. Acum am gaze, apa si tot ceea ce trebuie. Nu-mi mai ramane de facut decat sa amenajez si celelalte dormitoare, dar asta pe parcurs. Consider ca este o decizie destul de importanta amenajarea unei case. Mobila va ramane cel putin doi-trei ani, asa ca trebuie sa ma gandesc foarte bine ce aleg”, a mai spus Cristina. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare