Vedete din Romania

#protectie #pistol #cristina rus

Cristina Rus, intotdeauna inarmata

Cantareata Cristina Rus poarta intotdeauna cu ea un pistol pentru protectie. A obtinut permisul in urma cu mai mult de patru ani si a devenit din ce in ce mai pasionata de tir.

Pentru siguranta personala, Cristina Rus a hotarat sa obtina un permis si porta arma intotdeauna la ea de aproape cinci ani. Frica de hoti a convins-o pe blonda ca are nevoie de un pistol, deoarece atunci cand l-a cumparat, era platita cash pentru concerte si pleca cu banii in geanta.

Pistolul care o insoteste peste tot pe Cristina Rus este un Winchester 9mm. In afara de posibilitatea unui jaf , pistolul o face pe cantareata sa se simta protejata si de unii fani agresivi. Desi nu l-a folosit pana acum impotriva unor barbati agresivi, arma i-a dat Cristinei o pasiune pentru tir.

"Am vrut sa ma simt cat de cat protejata, iar in timp am dezvoltat o adevarata pasiune pentru armele de foc. Cand vreau sa scap de tensiunile acumulate intr-o saptamana grea, merg la tir cu gasca de prieteni. Si sunt din ce in ce mai buna. De multe ori ne intrecem care tinteste mai bine si sunt destul de sus in clasament" a declarat Cristina pentru Cancan.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare