Vedete din Romania

#cristina rus #sarcina #concert

Cristina Rus isi ascunde in continuare burtica

Insarcinata in luna a cincea, Cristina Rus se bucura din plin de aceasta perioada insa refuza cu indarjire sa-si lasa burtica  surprinsa de aparatele paparazzi-lor.

Solista si-a facut aparitia luni seara, la concertul Claudiei Pavel, ce a avut loc in Sala Amfiteatru de la Teatrul National. Deranjata de insistentelor fotoreporterilor, aceasta si-a acoperit cu hotarare abdomenul rotunjit bine.

Ca atare, desi in sala era o caldura insuportabila, Cristina a suportat cu stoicism sa poarte paltonul pe ea. Dupa 15 minute insa, a cedat.

Ingenioasa, vedeta nu s-a lasat insa cu una cu doua si si-a pus in poala ditamai geanta, de mare ajutor de altfel pentru a ascunde semnele vadite ale unei sarcini avansate.  

Cristina Rus va da nastere unui baietel, in luna martie a anului viitor, la Clinica " Sfanta Maria " din Bucuresti.

Vestea ca va avea un copil a fost ca o mana cereasca pentru Cristina si sotul ei, Dragos Bilteanu, avand in vedere ca in doar sase luni, artista a pierdut doua sarcini.

Cristina Rus l-a cunoscut pe Dragos la inceputul acestui an. Dupa numai cinci luni, cei doi indragostiti au decis sa-si uneasca destinele. In iulie insa, din cauza unor probleme de sanatate , Cristina a fost nevoita sa intrerupa o sarcina de trei luni. Dragos a suferit cel mai mult atunci si asta pentru ca isi doreste foarte mult un copil.

Acum, cu o noua sansa de a fi mamica, Cristina are mult mai multa grija de sanatatea ei. A renuntat deja la o parte din concerte, se duce in fiecare saptamana la control si evita sa faca efort.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare