Vedete din Romania

#cristina rus #copii #mama

Cristina Rus: "Recomand tuturor sa faca copii"

De cand a devenit mama, Cristina Rus nu-si mai incape in piele de fericire. Invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, cantareata a povestit despre cum este sa fi mama si despre cum i-a luminat viata micutul Dragos.

Artista a dat nastere in luna aprilie a acestui an unui baietel, pe care l-a numit Dragos. Cristina considera ca un bebe este cel mai frumos dar pe care il poti primi de la Dumnezeu si chiar daca nu se va intampla foarte curand, ar mai vrea unul. De data aceasta o fetita.

"Noi ne dorim foarte mult si o fetita, dar trebuie sa ne pregatim psihic. Un copil este un dar extraordinar de la Dumnezeu, chiar recomand tuturor sa faca copii... vine atat de multa fericire in momentul in care ai un copil!", a explicat Cristina Rus in emisiunea "Happy Hour".

In ceea ce priveste cresterea micutului Dragos, cantareata i-a povestit lui Maruta ca nu este deloc usor dar ca se bucura de tot ajutorul din partea lui Dragos, tatal, si al unei bone ocazionale.  

"Dragos este un tata perfect, asa cum il stiu de la inceput. Inca nu i-a dat sa manance, a asistat la baite. El a fost intotdeauna langa mine, intr-o noapte ii dadeam de mancare micutului, iar Dragos a venit sa ma ajute... Atunci am hotarat sa luam o doica sa ne mai ajute unori. O chem doar cand am nevoie si cand sunt foarte obosita ", a explicat Cristina.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului