Vedete din Romania

# cristina spatar divort #showiz #vedete intern #cristina spatar

Cristina Spatar divorteaza!

Cristina Spatar nu mai este dispusa sa treaca cu vederea infidelitatile sotului sau!  Asa ca, dupa 10 ani de mariaj, este decisa sa puna punct mariajului, conform Antena Stars.


“Din punctul meu de vedere, in ceea ce ma priveste nu am gresit cu absolut nimic. Indiferent ce ar incerca el sa insinueze nu am gresit niciodata, intr-o casnicie de 9 ani , niciodata. Doar eu stiu, faptul ca, am avut putina celulita sau nu stiu. Eu consider ca, practic am fost o femeie care am tinut foarte mult la casnicia asta si m-am implicat maxim din toate punctele de vedere. Sunt genul de femeie care aduce micul dejun la pat dimineata si se ocupa foarte mult de copii, sunt genul de femeie care pune partenerul pe locul intai. intotdeauna m-am lasat pe locul doi, ce sa iti zic, cred ca am facut destul pentru aceasta casnicie”, a declarat artista pentru sursa mentionata.
 ”Am vorbit cu sotia mea, zilele trecute, iar ceea ce va pot spune este ca am lamurit lucrurile. Voi da o declaratie, mai ampla, zilele viitoare”, a declarat Alin Ionescu, sotul Cristinei Spatar,  pentru Spynews.ro.
Sotul Cristinei Spatar a marturisit ca este deranjat ca artista este o mama protectiva cu micutii sai.”Nu ii lasa sa faca nimic. Cum plange unul si scoate o lacrima, innebuneste ca plange copilul. Noi ne jucam, vrem sa fim copii, sa copilarim, na, ne mai julim, mai facem cate o chestie. Alergam, eu nu ii opresc sa faca jocurile copilariei. In principiu mergem noi trei fara bona, ca nu se tine dupa noi, noi suntem foarte activi, iar mami daca vine, nu ne lasa sa facem ce am vrea”, a dezvaluit Alin Spatar pentru Antena Stars
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului