Vedete din Romania

Cristina Spatar isi doreste sa devina mama

Cristina Spatar vrea sa fie mama cu orice pret si sa-i daruiasca un copil omului de afaceri Alin Ionescu , care i-a devenit anul trecut sot, povesteste Libertatea. Cei doi si-au propus sa plece, la sfarsitul lunii, intr-o vacanta exotica in Insulele Maldive , din Oceanul Indian. Linistiti, departe de stresul de acasa, Cristina si Alin vor avea mai mult timp pentru ei si vor 'lucra' la primul lor bebe . De cand s-a casatorit, viata Cristinei Spatar s-a schimbat radical. Cantareata se considera o femeie implinita din toate punctele de vedere.

Cadouri de ziua indragostitilor

Sotul ei, Alin, nu pierde nici o ocazie de a-i demonstra afectiunea. Zilele trecute, acesta i-a oferit, in avans, un cadou consistent de Valentine’s Day: o masina Porsche Cayenne , in valoare de 98.000 de euro. Si pentru ca stie cat e de agitata, dupa ce a filmat videoclipul la piesa “A fost odata”, i-a oferit si un superbonus: o excursie la celalalt capat al lumii, in paradisul exotic din Maldive. “Dupa ce voi semna contractul cu casa de discuri, voi pleca cu sotul meu in Maldive. Acolo o sa avem timp numai pentru noi, o sa fim mai linistiti si o sa “lucram” la un bebe, pentru ca ne dorim foarte tare un copil”, a marturisit cantareata care intentioneaza sa devina mama cat de curand posibil. “Analizele mi-au iesit foarte bune, sunt perfecte, asa ca o sa ne punem pe treaba. Trebuie sa scap insa cat mai repede de stresul lansarii noului album pentru ca se spune ca nu e bine sa fii stresata atunci cand vrei sa faci un copil”, a mai povestit Cristina. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului