Vedete din Romania

Cristina Spatar isi doreste un copil

Casatorita de aproape o jumatate de an, Cristina Spatar nu reuseste sa ramana insarcinata, cu toate ca isi doreste enorm acest lucru. In ultimele luni, ea a avut parte de cateva semne promitatoare, care nu au fost confirmate, din pacate, si de testele medicale, povesteste Cancan.

Ingrijorata, cantareata s-a adresat medicului, care a linistit-o spunandu-i ca e sanatoasa, dar e mult prea stresata. "Se pare ca nu raman insarcinata, din cauza stresului. Lucrez la prea multe lucruri in acelasi timp si m-au coplesit obligatiile”, a declarat vedeta

Si totusi Cristina si-a propus sa posteasca in Saptamana Mare , chiar daca acest lucru presupune sa tina piept, pana la Paste, si tentatiilor trupesti, povesteste Libertatea.

Prezentatoarea tv a achizitionat recent 3.000 de metri patrati la Breaza, pe care isi va ridica o resedinta, inconjurata de doua piscine si o livada enorma. Vedeta nu se ocupa singura de casa, ci este ajutata de soacra sa, de care este foarte apropiata, ele urmand a fi proprietarele vilei.

“Intotdeauna mi-am dorit sa am o vila imensa. Ador florile si pomii, iar gradinaritul este o veche pasiune de-a mea. Sunt incantata ca voi fi ajutata de soacra mea, mai ales ca aici ne vom petrece majoritatea weekend-urilor impreuna”, spune artista.

In paralel cu activitatea muzicala, Cristina a inceput de cateva saptamani sa lucreze si la un proiect de emisiune tv . Ea va fi gazda show-ului "Secrete" care va debuta, sambata, 26 aprilie , la National TV, in cadrul caruia va incerca sa surprinda o alta fata a vedetelor si sa afle lucruri nestiute pana acum despre ele.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare