Vedete din Romania

#alin ionescu divort # divort cristina spatar #cristina spatar #vedete divort

Cristina Spatar, marturisiri dureroase despre infidelitatile sotului. Ce a sfatuit-o duhovnicul

Desi i-a stat alaturi chiar si cand a fost in inchisoare, Cristina Spatar stie ca sotul ei este un barbat care calca stramb cand are ocazia. La inceput a negat acest lucru, insa dovezile au fost coplesitoare. Chiar si asa, cantareata nu a divortat, deoarece asa i-a spus duhovnicul ei.

Este căsătorită cu Alin Ionescu de 9 ani, au doi copii, dar Cristina spune acum că ea nu mai crede în fidelitate, dar nu vrea să divorţeze: "Duhovnicul meu mi-a zis să nu divorţez şi să nu renunţ, să fiu alături, să demonstrez că sunt bună, sunt un om bun. Oamenii în vârstă cu care îmi petreceam toată ziua îmi spuneau că nu există bărbat fidel şi eu spuneam că nu se poate, că soţul meu este fidel, că toţi bărbaţii mi-au fost fideli. De unde? Nu e aşa", a explicat ea.

De altfel, escapadele sotului au facut-o pe vedeta in varsta de 43 de ani sa nu mai creada in fidelitate, desi sustine ca ei nici prin cap nu i-a trecut ca o casnicie ar fi altfel. Drept dovada ca nu si-a rupt din timpul alaturi de sot nici macar pentru a sta cu prietenele ei, a declarat Cristina Spatar pentru site-ul VideoBlogulMireselor.ro. 

Cantareata a mai povestit ca, in clipele grele prin care trece, incearca totusi sa-si protejeze copiii, ca ei sa nu afle de problemele parintilor. "De multe ori mă întrebau «Mami, dar când vine tati?». Le-am zis că a plecat la un serviciu. Mă vedeau plângând în oglinda retrovizoare când îi aduceam de la grădiniţă şi le spuneam că mă doare burtica. Minţeam.", a marturisit vedeta. 

Desi pana acum nu a acceptat ideea divortului, Cristina Spatar spune ca pentru anul acesta si-a propus sa tina aproape doar persoanele care o iubesc cu adevarat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare