Vedete din Romania

Cristina Spatar s-a hotarat

 

Regina R&B va imbraca, in sfarsit, rochia de mireasa. Cristina Spatar si Alin Ionescu se vor cununa religios pe data de 26 iulie, la mai bine de jumatate de an dupa ce si-au oficializat relatia in fata ofiterului Starii Civile, sustine Cancan.

Si pentru ca este un eveniment mult asteptat de cei doi, va avea amploarea cuvenita. Petrecerea se va desfasura pe domeniul Stirbei, in Buftea, iar alaturi de miri vor fi nicimai mult si nici mai putin de 400 de invitati, majoritatea parteneri de afaceri ai lui Alin.

Cristina a declarat pentru numarul de azi al revistei "Story" ca, desi toate detaliile sunt puse la punct, nu s-au hotarat inca cine le vor fi nasii. In functie de vreme, nunta va avea loc in aer liber, sala fiind astfel conceputa incat sa poata fi acoperita in caz de precipitatii.

Si pentru ca este superstitioasa, Cristina nu va canta la propria nunta. In schimb, aceasta i-a contractat deja pe "Lautarii" lui Botgros si pe Irina Loghin. Lista artistilor nu se incheie, insa, aici, viitoarea mireasa fiind in discutii si cu altii.

Desi sotul ei isi va cumpara costumul din Italia, Cristina Spatar nu s-a hotarat inca asupra marcii. Cel mai probabil va apela tot la serviciile lui Catalin Botezatu. Cert este ca va fi o mireasa clasica, imbracata in rochie alba cu corset si crinolina.

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare