Vedete din Romania

#Cristina Topescu inchisoare #vedete intern #cristina topescu #showbiz

Cristina Topescu, umilita in inchisoare

Ceea ce nu te omoara te face mai puternic, spune un citat celebru. Cristina Topescu il cunoaste foarte, caci fiica lui Cristian Topescu a devenit o femeie puternica, desi a fost plimbata in 4 inchisori.

Dorinta de a-si vedea mama, suspecta de cancer de pancreas, a costat-o scump pe Cristina Topescu inainte de 1989.

“Faptul ca nu mai puteam pleca la mama mea, ca nu mai eram un om liber nici din acest punct de vedere, ar mai fi fost cum ar fi fost, dar cand mama mea s-a imbolnavit, suspecta fiind de cancer de pancreas, paharul s-a umplut de-a binelea. Avand un oarecare simt al aventurii, am hotarat ca singura solutie era, oricat de nebuneasca, sa fug. A fost o teribila ocazie de a cu­noas­te pe propria piele regimul inchisorilor ceau­­siste", a povestit fosta prezentatoare TV, citata de Jurnalul National.

“Chiar daca, pe perioada detentiei, am avut si mo­mente de disperare, deloc vizibile pentru cei care ma anchetau, am iesit din aceste in­chi­sori mai puternica decat oricand. De-atunci stiu ca sunt un om foarte puternic, ca greul imi mobilizeaza resorturi interioare pe care nici nu le banuiam. Asa ni se intampla tuturor", a adaugat Cristina Topescu.

“Paradoxul a fost ca ei m-au bagat la un fel de detinuti politici si m-au inchis pentru ca eram fiica lui topescu, care era persona non grata in lui Ceausescu. Altfel, scapam doar cu o amenda penala, fiind acuzata de tentativa de trecere a granitei. Dar tot pentru ca eram o topescu, n-am fost batuta sau violata. Am avut un tratament dur, am stat in niste conditii ingrozitoare, am fost dusa pe cursa de detinuti, cu catuse la maini, am stat cu toata lumea gramada acolo… Dar, sincera sa fiu, nu stiu cum ar fi fost, Doamne fereste, daca m-ar fi persecutat. Bine, si eu puteam sa fiu cooperanta si sa plec mai repede acasa, deci mi-am asumat sa stau mai mult. Dar daca Doamne fereste s-ar fi ajuns la batai, nu stiu… “, a mai declarat Cristina Topescu, intr-un alt interviu, acordat okmagazine.ro.

Sursa foto: Radio BZI.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare