Vedete din Romania

#cristina siscanu #madalin ionescu

Cristinei Siscanu, atac la fosta sotie a lui Madalin Ionescu: ”Eu nu as putea sa am o astfel de legatura cu copilul meu”

 

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu sunt casatoriti de 8 ani si au o fetita, Petra, in varsta de doi ani. Fostul prezentator a mai avut o casnicie, din care au rezultat doi copii, pe care ii creste alaturi de actuala sa sotie.

Stefania, de aproape 22 de ani, si Filip, una dolescent cu nevoi speciale, in varsta de 15 ani sunt foarte apropiati de Cristina pe care o considera mama lor.

In cadrul emisiunii sale online,“Cristina Siscanu Show," aceasta a vorbit despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu, dar si despre relatia pe care aceasta o are cu copiii sai.

"E frumoasa viata cu toti cei trei copii, Stefania, Filip si Petra. Nu este usor pentru noi insa, pentru ca intreaga responsabilitate este pe umerii nostri. Eu si Madalin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emotionala a Stefaniei si a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Ii vede de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relatia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu as putea sa am o astfel de legatura cu copilul meu. Nici nu mai are sens sa discutam despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se vad de patru-cinci ori pe an undeva in oras," a povestit Cristina Siscanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului