Vedete din Romania

Cu Adriana Bahmuteanu la cumparaturi de Sf. Valentin

Adriana Bahmuteanu a tinut cu orice pret ca de Valentine's Day sa-si astepte sotul intr-o ambianta romantica. Cu cateva zile inainte de plecarea cuplului in Olanda, doamna Prigoana a mers intr-un hypermarket special pentru a se “aproviziona” cu toate cele necesare unei zile deosebite. Totodata, vedeta si-a facut si cumparaturile curente. Cum in timpul zilei este prinsa cu treaba pana peste cap, Adriana a preferat sa mearga la cumparaturi seara. In jurul orei 19.00, vedeta a ajuns la hypermarket-ul Carrefour Orhideea. A stat o ora in hypermarket In decurs de o ora, caruciorul gol pe care l-a luat de la intrare avea sa se umple cu vrute si nevrute. Cumparaturile s-au impartit in doua categorii: cele destinate exclusiv Zilei Indragostitilor si cele uzuale. In prima categorie au intrat lumanarele parfumate in forma de inimioara, spumant de baie (tot in forma de inima?), servetele de masa rosii, o cana pe care era scris un mesaj de dragoste, dar si doi soricei de plus, un cadou simbolic de Valentine′s Day pentru sotul sau. Cat despre cumparaturile obisnuite, Adriana stia exact ce cauta, de aceea nu a intarziat foarte mult la un singur raion . Ea si-a facut aprovizionarea cu toate cele necesare casei, de la mancare si vase de bucatarie pana la deodorante, betisoare de urechi si chiar tampoane igienice. Dimineata va incepe pentru sotii Prigoana cu o declaratie de dragoste O sticla de sampanie pentru serile “spumoase” Silviu si Adriana prefera mancarurile preparate din carne de pui Un cadou special: lumanari in forma de inima Halvaua ingrasa, dar este atat de gustoasa, incat merita riscul Vi-l inchipuiti pe Silviu Prigoana sensibilizat de doi soricei? O inima efervescenta este ideala pentru o baie in doi Cu atata romantism, Adriana nu a uitat de problemele specifice feminine A cheltuit peste 5 milioane de lei vechi Incetul cu incetul, caruciorul a inceput sa se umple cu produse, astfel ca intr-o ora, cat a stat vedeta in hypermarket, a devenit neincapator. Odata ajunsa la casa de marcat, Adriana a scos din buzunar aproape 5 milioane si jumatate de lei. “Am scapat ieftin!”, a remarcat ea cand a vazut totalul pe bon.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare