Vedete din Romania

# socru pepe #nelu pastrama

Cum a ajuns milionar fostul socru al lui Pepe 

Fostul socru al lui Pepe, Nelu Pastrama, nu a dus o viata de lux mereu. Astazi are afaceri de milioande euro in imobiliare, insa inainte de '89 vindea borcane si canta la nunti.

"Nelu Pastramă era un tip modest, un lăutar talentat, care încasa sume bunicele pe la cumetrii. De fiecare dată, se întorcea acasă cu buzunarele pline de bănuți și îi dădea numai în casă, pentru a-și întreține familia. Nu îi arunca niciodată pe prostii. După anii 90 însă, el a prosperat rapid. Având niște bănuți strânși la ciorap, a intrat în business-uri cu imobiliare și s-a îmbogățit rapid. Acum, el are palate, nu case și se lăfăie în euro și în dolari", a povestit o sursă pentru wowbiz.ro.

Unchiul Ralucăi Pastramă a vândut multă vreme borcane în cartier. Le aduna de pe unde apuca, apoi lua pe ele sume modeste, dar suficiente pentru ca familiei să nu îi lipsească nimic", au mai spus sursele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare