Vedete din Romania

#relatie Smiley si Gina Pistol #smiley si gina pistol #relatie

Cum a inceput povestea de dragoste dintre Smiley si Gina Pistol

De mai bine de sase luni, Smiley si Gina Pistol traiesc o frumoasa poveste de dragoste, pe care incearca s-o tina departe de ochii lumii. Deci niciunul nu a confirmat relatia, apropiatii vorbesc despre iubirea lor!

“Se stiu de multi ani, insa abia in urma cu sapte luni s-a lasat cu sentimente, ca sa zic asa. Pe 31 martie, Gina si prietenii ei au venit la concertul Damian Draghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scena si Smiley, pentru ca avea impreuna cu Damian piesa “Domnisoara, domnisoara”. Dupa concert s-a intamplat magia intre Ginuta si Smiley si chiar se iubesc mult. Nu locuiesc impreuna, dar e acceasi treaba, pentru ca ea mai mult sta la el. Gina e o tipa foarte misto, nu prea ai cum sa nu o iubesti. Oricum, toti prietenii lor stiu despre relatia asta, insa ei nu vor sa vorbeasca public”, a declarat, pentru Click!, o persoana din anturajul celor doi.

Gina Pistol a recunoscut ca este fericita. Cand a fost intrebata daca se iubeste cu Smiley, Gina a spus: ”Mai, eu sunt foarte ocupata cu proiectele mele si nu vorbesc despre altceva. Nu pot sa spun mai mult, decat ca sunt fericita si ca viata e frumoasa”, a spus Gina Pistol pentru Click.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului