Vedete din Romania

#Draga Olteanu-Matei Piatra Neamt # Draga Olteanu Matei fara casa # Draga Olteanu Matei casa #draga olteanu matei

Cum a ramas Draga Olteanu-Matei fara casa

Motivul pentru care Draga Olteanu Matei s-a mutat la Piatra Neamt a fost din cauza ca actrita si sotul sau ramasesera fara casa! Ea a marturisit ca a trecut printr-o perioada cumplita cand s-a trezit si cu banii luati si fara casa in Bucuresti.

Draga Olteanu Matei si sotul ei, dr. Ion Matei – care s-a stins in 2014- au locuit intr-o casa cu chirie, care insa a fost demolata. Cosmarul artistei a inceput cand regimul comunist a primit demolarile si autoritatile au evacuat-o dintr-o casa nationalizata in care locuia cu chirie. Pana i s-a oferit un alt acoperis, tot intr-un imobil nationalizat si cu chirie, Draga Olteanu Matei si sotul ei, medicul Ion Matei, si-au cheltuit tot salariul pentru a nu dormi sub cerul liber.

De multa vreme am vrut sa ma mut definitiv la Piatra Neamt, dar am asteptat sa iasa si sotul meu la pensie de la «Cantacuzino». Am avut necazuri ingrozitoare cu locuinta din Bucuresti... Stateam intr-o casa cu chirie pe care a demolat-o Ceausescu si, pana ne-au dat alta, am stat la hotel nu stiu cate luni. Ne-a costat o avere, toata leafa noastra mergea pe chiria la hotel. Ne-au dat apoi alta casa in care am stat cu chirie”, a povestit Draga Olteanu Matei in urma cu mai multi ani pentru ziarulring.ro. 

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare