Vedete din Romania

#copii Sanda Ladosi #vedete intern #Stefan Tache #sanda ladosi #showbiz

Cum a reactionat sotul Sandei Ladosi cand l-a anuntat ca e insarcinata. “E al meu?”

 

Sanda Ladosi a renuntat la cariera sa artistica atunci cand a devenit mama, preferand sa se ocupe indeaproape de cei mici. Mai ales ca, inainte de prima sarcina, artista a trecut prin cinci inseminari artificiale si doua procedee de fertilizare in vitro. De curand, a dezvaluit care a fost reactia sotului sau atunci cand l-a anuntat prima oara ca va deveni tata.

“Copiii consider ca sunt o minune. Timp de sase ani am incercat sa avem copii. Nu s-a intamplat, desi am incercat tot ce se oferea pe piata la vremea respectiva. Iar intr-o zi, pur si simplu, a venit Bogdan. In conditiile in care toti medicii ne spuneau ca nu se poate natural. A fost o minune.

Acum nu stiu daca sa zic sau sa nu zic, dar amuzant a fost ca atunci cand am dus testul de sarcina al primului copil sotul mi-a zis: "E al meu?". si eu i-am spus ca e o metoda de a afla, asa ca... La Ioana a fost fost punct ochit, punct lovit. Prima sarcina a fost cu probleme, dupa aceea... a trebuit sa am grija”, a declarat Sanda Ladosi, la Antena Stars.

Sanda Ladosi s-a casatorit cu Stefan Tache in 2006 si a devenit mama de doua ori, dupa ce i-a nascut pe Bogdan (8 ani) si Ioana (6 ani).

Sursa foto: stiriflux.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului