Vedete din Romania

#andreea marin regim # silueta andreea marin # dieta andreea marin #andreea marin

Cum a reusit Andreea Marin sa slabeasca 7 kilograme. Afla-i secretul

Andreea Marin a reusit sa slabeasca 7 kilograme in doua luni! Multe dintre fanele acesteia sunt invidioase pe noua silueta a divei. Secretul este insa unul simplu, pe care oricine il poate pune in aplicare.

 

Andreea a reusit sa scape de kilogramele nedorite urmand o alimentatie sanatoasa si facand sport. Dovada sunt ultimele imagini cu diva, din cadrul emisiunii "Uite cine danseaza", dar si fotografiile senzationale de joi seara, cand diva a fost surprinsa intr-o rochie foarte eleganta si a atras toate privirile.

Recent, Andreea Marin a si recunoscut ca nu renunta la sport pana nu ajunge la silueta pe care o avea in liceu. In plus, Zana munceste in sala de sport, cot la cot cu vedetele care participa la "Uite cine danseaza", potrivit libertatea.ro

"Masuratoarea arata si un rezultat neasteptat dupa sport si o scurta detoxifiere (2 weekenduri si o saptamana de dieta recomandata de nutritionist intre ele), precum si nutritie moderata si cat mai ordonata posibil: o pierdere in greutate de 7 kg din ianuarie pana acum. Deci, se poate! O zi buna sa aveti!", a scris Andreea Marin pe Facebook.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare