Vedete din Romania

#nastere Valentina Pelinel #sarcina valentina pelinel #vedete intern #valentina pelinel #showbiz

Cum a schimbat-o sarcina pe Valentina Pelinel

In mai putin de doua luni, Valentina Pelinel va deveni mama. Fostul model recunoaste ca sarcina a schimbat-o! Blonda recunoaste ca nu o deranjeaza nimic din ce se scrie despre ea si nici ca nu o sperie absolut nimic!

„M-a schimbat aceasta perioada, ma simt deja mai responsabila, ca-l simt in mine si vad lucrurile altfel. Oricum nimic nu mai conteaza, el e pe primul loc. Ca mamica o sa fiu posesiva”, a spus Valentina Pelinel, scrie libertatea.ro.

Desi s-a speculat ca va pleca in America pentru a naste, la fel ca Alina Borcea, Valentina a declarat ca nu are nici cea mai mica intentie sa paraseasca tara. intrebata daca s-a sfatuit cu tatal bebelusului in legatura cu nasterea, blonda a sustinut ca nu are de ce sa discute asa ceva, deoarece este doar decizia ei cum si cu cine va naste.

”Imi doresc sa fie sanatos si ambițios ca mine si sa stie ce vrea pentru ca eu sunt o persoana care i-a hotarari repede, nu stau mult pe ganduri. Este foarte activ, vorbim non stop. Nu-i cant, ii vorbesc. Ii povestesc tot. O sa nasc in Romania, in Bucuresti, la clinica unde este doctorul meu. Incerc natural, acum vedem daca imi si iese, daca nu-mi iese facem cezariana. Nu m-am sfatuit cu nimeni, nasc cum vreau, cred ca este normal ca mama sa decida cum naste, ca e corpul ei, da?”, a mai spus vedeta TV.

In ceea ce priveste pregatirile, Valentina Pelinel recunoaste ca se bazeaza pe ajutorul prietenlor si al mamei sale. “Am doar cateva lucruri si restul o sa iau pe parcurs. Ma organizez usor-usor, sa ma acomodez, sa vad si eu ce ai nevoie, lista, apelez la prietene, Nu mi-e frica de nimic. Nu are cum sa iti fie frica daca ai incredere in Dumnezeu. Nu am bona, probabil o sa apelez la mama mea. Deocamdata nici ea nu se pricepe. Nu mi-a dat sfaturi. Ce sfaturi sa-mi dea mama la baietel, ca ea nu se pricepe? O sa o supun la teste acum. Cu fetite s-a descurcat, sa vedem acum ce poate”, a declarat Pelinel care a mai adaugat ca nu s-a asteptat niciodata ca sarcina ei sa creeze atata valva, insa incearca sa nu fie afectata de niciun articol rautacios.

”Nu ma asteptam sa creeze atata valva sarcina mea. Nu e ceva anormal, toata lumea face copii. Nu ma deranjeaza nimic din ce se scrie. Sunt atat de fericita. Nu ma deranjeaza nimic, dar nimic! Nu ma tem de nimeni, e atat de minunat, de ce trebuie sa ma tem?”, a concis Valentina Pelinel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului