Vedete din Romania

#Feli Donose slabit #Feli Donose #vedete intern #showbiz

Cum a slabit Feli Donose 30 de kilograme in 6 luni VIDEO

Feli Donose, cantareata care s-a remarcat la show-ul “Vocea Romaniei, a postat pe Facebook un video in care marturiseste modul in care a slabit 30 de kilograme in 6 luni. “Este foarte greu!”, recunoaste Feli in confesiunea virtuala.

Feli a decis sa le raspunda fanilor care i-au lasat miilor de mesaje si intrebari referitoare la modul in care a slabit.

„M-am operat la stomac”, isi incepe Feli confesiunea care vine la 6 luni de la interventia pe care a ales, la sfatul medicilor, sa o faca.

„Am  incercat toate dietele posibile, pe grupa sanguina, disociate, cele cu zeama de varza, inclusiv m-am infometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume si beam apa cu putina sare si piper, ma minteam ca e pentru detox, doar ca de fapt ma infometam. si de la toate acestea ajungeam sa ma ingras la loc si inca putin peste”, povesteste Feli, care subliniaza ca a trecut si prin etapa slabitului sanatos cu sala si grija la alimentatie, insa fara a putea mentine acest stil de viata.

„Daca nu ai grija si nu respecti ce zic doctorii si nutritionistul dupa operatie, nu ai facut nimic. Ai nevoie de un an de zile sa te recuperezi, ai nevoie de calciu, magneziu, fier etc. Trebuie documentat foarte bine ce inseamna aceasta operatie si mai ales ce presupune perioada de dupa operatie”, mai spune Feli.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare