Vedete din Romania

# anamaria prodan costum baie # anamaria prodan dieta #anamaria prodan

Cum arata Anamaria Prodan in realitate, fara photoshop. Nu seamana deloc cu aceasta diva sexy

Anamaria Prodan, in varsta de 45 de ani, este tare mandra de noile sale forme. Impresara a reusit sa slabeasca foarte mult si pentru ca este multumita de rezultate publica pe internet fotografii in care apare in costume de baie minuscule, dar si nud.

Isi tine mereu la curent fanii cu ceea ce face si este incantata sa primeasca complimente. Din pacate insa pentru ea, recent a fost surprinsa de paparazzii de la click.ro, care au publicat niste imagini in care Ana nu seamana deloc cu femeia fatala pe care o afiseaza pe retelele de socializare.

In urma cu cativa ani ani, Anamaria Prodan lauda o dieta cu sucuri naturale care o ajutase sa scape de 15 kg in numai 15 zile.

”15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider. Mie mi-e mai greu să ţin regim din ăsta dat de un nutriţionist pentru că eu nu am timp să mănânc pe gramaj şi la anumite ore. Şi atunci mi s-a părut că este perfect” a declarat Anamaria Prodan, pentru „Focus Magazin”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului